SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertTar farvel med biblioteket med opera

Tar farvel med biblioteket med opera

Bøkene pakkes ned for fullt på Haugesund folkebibliotek i disse dager. De dukker opp igjen på ny, midlertidig plass i februar. På lørdag åpner biblioteket dørene for siste gang før renovasjonsarbeidet startes. Da med gratiskonsert med Kristi Anna Isene og Halvor Lillesund.

-Jeg tror det blir helt magisk. Da blir publikum stående oppe på galleriet, og de har hovedsalen nede med levende lys. Dette er en gave til folket, hvor vi sier tusen takk for en midlertidig periode med biblioteket i Kirkegaten 151.  Vi gleder oss enormt til det åpner igjen, sier bibliotekssjef Marianne Hirzel.

Barne- og ungdomsavdelingen blir flyttet til Gamle slaktehuset, voksenavdelingen flyttes til Djupaskarsveien 30. Renoveringen er anslått å vare i 8-9 måneder fra arbeidet påbegynnes.

-Det er kjempe mye arbeid, men mye av det er på det usynlige som ventilasjon, strøm og vinduer. Det blir jo byttet likt mot likt. Det publikum vil merke er at skranken som vi møter når vi kommer inn hovedavdelingen kommer lenger bak i biblioteket, og vi satser på å få inn kafé, sier Hirzel.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no