SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHIM åpner Toraneset miljøpark

HIM åpner Toraneset miljøpark

Mandag 6. april åpner Haugaland interkommunale miljøverk IKS, HIM, Toraneset miljøpark igjen. Men de stiller krav til deg som vil kaste avfall der.

Det var 16. mars de meldte at de stengte miljøparkene.

-Vi har gjort en vurdering av renovatørene sin hverdag og kundene våre sine behov. Vi har fått en del henvendelser på når vi skal åpne parkene våre og vi ser også at det er mye avfall som blir satt ut til den vanlige hentingen. Da har vi vurdert det slik at vi åpner Toraneset miljøpark på mandag og at vi stiller en del krav til de som skal besøke oss, sier miljørådgiver Veslemøy Eriksen.

Dersom du er i karantene, har påvist smitte eller er syk kan du ikke komme til miljøparken. Det vil være begrensninger på hvor mange biler som kan være inne på miljøparken samtidig og betaling må gjøres med kort, heter det i en pressemelding fra HIM.

-Jeg vil også understreke at det er veldig viktig for oss å ta vare på de som jobber på miljøparkene og selvfølgelig å kunne oppretteholde renovasjonen slik vi hele tiden har gjort nå, sier Eriksen. Hør intervjuet over.

De ser for seg å åpne Årabrot etter påske, men det avhenger av hvorvidt det kommer nye retningslinjer de må forholde seg til fra myndighetene. Toraneset åpner klokken 08 på mandag. Onsdag stenger de klokken 12.

 

HIM lister i pressemeldingen opp disse punktene til deg som skal levere avfall:

  • Hold minst to meters avstand til våre ansatte og andre kunder.
  • Sett av god tid, det kan være fare for kø.
  • Sorter avfallet godt før du kjører til gjenvinningsstasjonen.
  • Husk å bruke gjennomsiktige sekker.
  • Betal med kort
Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no