SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHaugaland Kraft kutter kundenes regninger med totalt 30 millioner kroner

Haugaland Kraft kutter kundenes regninger med totalt 30 millioner kroner

Summen er fordelt på mars, april og mai og gjelder for både bedrifter og privatkunder.

Pressefoto: Haakon Nordvik for Haugaland Kraft

-Vi ser jo at hele regionen nå er i en veldig vanskelig situasjon. Folk sliter både økonomisk og med andre ting. En rekke bedrifter har utfordringer med å betale sine faste kostnader. Vi må være med på dugnaden og derfor har vi nå satt i verk i denne runden her å redusere prisene til våre strøm- og fiberkunder, forteller konsernsjef Olav Linga.

Han anslår at en vanlig kunde på både strøm og bredbånd vil få kuttet regningen med rundt 750 kroner ti løpet av tre nevnte månedene.

For en kunde som har enten strøm eller bredbånd, utgjør reduksjonen henholdsvis 150 og 600 kroner i denne perioden, heter det i en pressemelding fra Haugaland Krafte.

Hør mer om dette i intervjuet med Linga over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no