SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Håper på landstrøm på Fosen innen 6-12 måneder

– Håper på landstrøm på Fosen innen 6-12 måneder

Det kan bli lagt skip i opplag utenfor Fosen i Karmøy kommune, selv om innbyggerne kjemper hardt imot. De er skeptiske til både støy og utslipp, men ifølge havnedirektør Tore Gautesen går Karmsund Havns globale ansvar foran.

– Havnestyret har vedtatt en investering på 5 millioner kroner til landstrøm på Fosen, og vi venter nå på tilbudet fra Haugaland Kraft. Jeg håper at vi i løpet av de neste 6 til 12 månedene kan tilby landstrøm også der. Men det er viktig å huske på at dette er en global krise, og at vi har et ansvar for å tilby opplagsplass. Vi kommer til å tilby Fosen om vi må, og før vi får landstrøm på plass, men per i dag er det ingen skip på vei dit, sier havnedirektør Tore Gautesen.

Ikke siden finanskrisen i 2008 har Karmsund Havn hatt så stor pågang om opplagsplass til skip som de har nå, og det kan også bli aktuelt å legge cruiseskip i opplag ved kaien på Garpaskjær.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no