SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltSykehjem ta imot besøkende fra i morgen av

Sykehjem ta imot besøkende fra i morgen av

Det blir endringer i besøksrestriksjonene ved institusjoner fra onsdag, 13. mai. Det åpnes for tilrettelagte og kontrollerte besøk for pårørende til pasientene, melder Haugesund kommune.

De presiserer at besøkende må avtale med avdelingene i god tid i forveien.

-Vi løser det litt forskjellig, men vi har lagd rutiner på hver institusjon over hvordan dette kan gjennomføres på en sikker måte. Vi anbefaler dem å avtale i god tid fordi vi må planlegge og kan ikke ha alle besøkende på en gang. Vi tilrettelegger litt med besøksrom, men spesielt for besøk ute, sier omsorgssjef i Haugesund, Solveig Vela Liknes.

Hun forteller at det blant annet skal være maks to besøkende om gangen og man må forholde seg til én meters-regelen. Omsorgssjefen sier at de føler seg trygge på å gjennomføre åpningen for besøk med de smittetiltakene de har satt inn.

-Vi føler oss ganske trygge på dette. Vi har jobbet en del til rutinene i noen uker nå for å være klare til dette. Det er klart vi ser at pårørende er en kjemperessurs for sine og det er klart det er et savn, det er det ikke tvil om, både fra pårørende og pasientene. Vi er veldig klare til å ta imot dem nå, sier hun.

Besøkende med luftveisinfeksjoner siste 14 dager eller bekreftet covid-19, samt de som er definert som nærkontakt eller i karantene etter utenlandsreise, skal som hovedregel ikke komme på besøk.

Hør intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no