SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHan er ny leder for by- og samfunnsutvikling i Karmøy

Han er ny leder for by- og samfunnsutvikling i Karmøy

Vigleik Winje jobbet i seks år som byutvikler i Haugesund kommune før han gikk til Norconsult. Neste uke tiltrer han i stillingen som leder for by- og samfunnsutvikling i Karmøy kommune.

-Det er ikke en så vanlig stilling å ha. Det å være plassert mellom rådmannen og kommunalsjefene er for nettopp å bidra til en større grad av samstemthet, sier Winje. Hør mer om jobben Winje tar fatt på i intervjuet  over.

 

Jobbe mot et felles mål

Den nye lederen for by- og samfunnsutvikling skal drive overordnet planlegging opp mot kommuneplan og andre underordnede styringsverktøy kommunen har. Når han starter i jobben i neste uke er arbeidet med kommuneplanens samfunnsdel noe av det første som venter.

-Det å bidra til at kommunen jobber som én organisasjon mot et mål – opptil flere mål selvfølgelig, men å få en retning på kommunen, være bindeleddet og sørge for at en jobber som én er noe av tanken med å ha en sånn stilling som jeg har fått, sier Winje.

 

Var ikke på jobbjakt

Han legger ikke skjul på at det satt langt inne å bytte jobb. Han har jobbet i Norconsult i to år etter byutviklingsjobben i Haugesund kommune. Der har han trivdes godt i stillingen som avdelingsleder. Planen var opprinnelig å jobbe flere år i det private, noe rekrutteringsbyrået som tok kontakt med ham også fikk beskjed om.

-Jeg fikk en god prat med med Vibeke (Vikse Johnsen, rådmann i Karmøy kommune) og forstod at Karmøy kommune virkelig ønsker å få has på dette med overordnet planlegging, og jeg har alltid tenkt at Karmøy har enormt mye potensiale, sier han om noe av grunnen til at han lot seg lokke.

 

Utfordringen fristet

Winje beskriver også kommunen som kompleks sammenlignet med Haugesund, med tanke på at de i Haugesund jobbet opp mot ett bysentrum mens det i Karmøy er det mer fragmentert. Fra Skre til Skudeneshavn og med sine tre byer.

-Den faglige utfordringen de kunne tilby, mandatet og muligheten til å jobbe tett opp mot en rådmann som virkelig ønsker å få til dette, gjorde at jeg, etter en samlet vurdering, lot meg friste, sier han.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no