SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGratiskonsert med Lido og Elsa & Emilie i kveld

Gratiskonsert med Lido og Elsa & Emilie i kveld

Mange har fått med seg at Sparebanken Vest inviterer til gratiskonsert i kveld i Maritim Hall. Over 900 har til nå skaffet seg billett for å få med seg Elsa & Emilie, Lido og Atle Pettersen på scenen. -Vi gleder oss enormt til konserten i kveld, sier banksjef Nina Hopsdal.

Banken feirer at de skal gi vekk én million kroner, og har fått inn 325 søknader fra lokale organisasjoner, foreninger og lag. Disse nominasjonene er fra Haugesund, Karmøy, Tysvær og Sveio.

-Nå er det veldig hemmelig dette her, men jeg kan røpe såpass at det er flere aktører som får og det er vinnere fra alle de fire kommunene, sier Hopsdal. Det er en ekstern jury som har fått jobben å plukke ut hvem som skal få pengene. Hvem juryen har valgt ut røpes i kveld.

Det arrangeres seks «Hjertebank»-arrangementer i år på Vestlandet, og til sammen seks millioner kroner deles ut.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no