SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltGår mot en hel uke uten nye smittetilfeller

Går mot en hel uke uten nye smittetilfeller

Elever på både Karmsund og Haugaland videregående skoler, samt skolene Rossabø, Håvåsen og Solvang, fikk påvist covid-19 i uke 1 og 2. Tirsdag morgen var den sjette morgenen på rad at kommuneoverlegen kunne meldte om null nye smittetilfeller i Haugesund.

Utbruddet blant flere unge voksne ble dermed stoppet.

– Vi tolker det slik at faren er over for denne gang, men vi vet jo ikke når det dukker opp smitte igjen neste gang, sier kommuneoverlege Jostein Helgeland.

Han støtter regjeringens beslutning om at skolene kan gå fra rødt til gult nivå fra onsdag 20. januar.

– Slik situasjonen er på Haugalandet nå er det ingen grunn til å kjøre en strengere linje enn regjeringens nasjonale føringer, selv om det åpnes for å fortsette på rødt nivå på steder med høyt smittetrykk.

 

Hør kommuneoverlegen kommentere regjeringens siste pressekonferanse i innslaget over. Der får du også en statusrapport om vaksineringen på Haugalandet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no