SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFulltegnet Rosa sløyfe-løp i Haugesund

Fulltegnet Rosa sløyfe-løp i Haugesund

Antall påmeldte til Rosa sløyfe-løpet i dag har passert 1700. Det er ikke plass til flere i løpet, men alle som vil heie på er hjertelig velkommen, melder arrangørene.

-Vi trenger absolutt heiagjeng, sier Kristi Stakkestad, nestleder i Brystkreftforeningen Haugalandet.

May Tove Waage Nilsen og Tove Røvær Josephsen var begge med i fjor da løpet ble arrangert for første gang, og er blant deltakerne også i år.

-Det var  helt fantastisk, og da var det «bare» rundt 1.000 stykker. Når du så alle som var kledd i rosa som sprang var det akkurat som en slange som buktet seg inn gjennom Vangen. Det var helt utrolig. Litt rørende, sier Waage Nilsen.

Årets Rosa sløyfe-aksjon setter i år, som i fjor, fokus på senskader som følge av brystkreft-behandling. Senskader er noe både Waage Nilsen og Stakkestad har opplevd selv. Hør mer om dette over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no