SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDet rosa folkehavet i Vangen kan bli enda større i 2019

Det rosa folkehavet i Vangen kan bli enda større i 2019

Antall plasser i Rosa Sløyfe-løpet i Haugesund ble økt til 1700. Likevel var det folk som ikke fikk startnummer. Nå vil arrangøren det kommende året se på muligheten for å utvide enda mer.

– Folk spurte meg om hvorfor vi stoppet på 1700. «Vil dere ikke ha inn mer penger?» Og selvfølgelig vil vi det, men det går blant annet på sikkerhet. Nå har vi ett år på oss til å se på saken, om det er mulig å for eksempel endre på løypa for å få med enda flere, sier Olaug Høie Mortensen i den lokale brystkreftforeningen.

Hvorfor Haugalendingene er best i Norge på å stille opp har hun ikke noe godt svar på, men tror det kan ha med dugnadsånd å gjøre. 200 kroner fra hver deltaker går til Rosa Sløyfe-innsamlingen. Det betyr at 340 000 kroner sprang rundt i Vangen onsdag kveld.

– Det er helt vanvittig beløp for oss. Og tenk at vi bare er ett av åtte steder i landet som arrangerer dette løpet, sier Mortensen.

 

Foto: Grethe Nygaard, Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no