SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFullt hus under DNB-uken i Haugesund

Fullt hus under DNB-uken i Haugesund

Nesten alle foredragene er utsolgt og flere står på venteliste når DNB denne uken inviterer til DNB-uke med økonomi på agendaen.

-Vi har definitivt truffet på temaer. Dette er noe som engasjerer, slår finansrådgiver Kristine Unhjem Askeland fast.

Arverett, boligmarkedet, smart sparing for kvinner og økonomiopplæring for barn er noe av det som er på agendaen denne uken hos DNB på kveldstid.

Når det torsdag skal handle om smart sparing for kvinner, er det en del av en nasjonal kampanje som har fått navnet «Who runs the world», som henspiller på Beyoncés sang «Run the world (Girls)». Det handler om kapitalgapet mellom kvinner og menn.

-Alle skal få muligheten til å lære noe nytt og få litt innsikt i det de lurer på, forteller finansrådgiver i DNB og prosjektleder Silje Sunde.

Lørdag inviterer de til familiedag, noe som er åpent for alle. Da foregår mye av opplegget med blant annet sirkusskole og ansiktsmaling i Steinparken i Haugesund sentrum.

Hør mer om DNB-uken over. Sunde og Unhjem Askeland var gjester på Radio 102 på tirsdag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no