SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturLitterær salong er tilbake    

Litterær salong er tilbake    

Siri Kvamme og salongen har hatt pause i et års tid. Utover høsten blir det tre arrangementer i det nyoppussede Haugesund folkebibliotek.

Det starter i morgen. Da er sjalusi temaet under overskriften «Det grønne monsteret», med forfatterne Jens M. Johansson om boken «Lavterskeltilbud» og Marie Aubert om «Voksne mennesker».

-Jeg er jo litt spent på i morgen, får se hvor mange som kommer. Men det virker som om folk gleder seg og er veldig glade for at vi er tilbake. Det er i hvert fall et inntrykk jeg har, sier Siri Kvamme.

Det er niende sesong med Litterær salong som åpner i morgen. 31. oktober er Agnes Ravatn og Hallgeir Opedal gjester.

Det var planen at Anne B. Ragde skulle komme utover høsten, men hun har hatt hjerneslag. Derfor har Kvamme jobbet med å finne en erstatter, og kan fortelle at det ser ut for at Nina Lykke og Gaute Sortland kommer 4. desember.

Ravatn er aktuell med romanen «Dei sju dørene».

–Jeg har fått veldig fine kritikker fra lesere og anmeldere, så jeg synes jeg har fått en utrolig god start, sier Ravatn. Nå hun gjester salongen sammen med Opedal er temaet «Heim».

Hør om boken og Litterær salong i intervjuet med Kvamme og Ravatn over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no