SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFullt av damer på 3,5 timer

Fullt av damer på 3,5 timer

Svein Inge Vikse folkene på Bohus Vikse har arrangert Damenes aften i 12 år, og det er så populært at det blir fulltegnet på noen timer. – Da vi la ut påmelding i september tok det tre og en halv time før 462 damer hadde meldt seg på. Da var det fullt, sier Vikse. I år er det interiørdesigner Halvor Bakke som holder foredraget «Det skal være godt å komme hjem» i tillegg til å fortelle om suksessen med «Eventyrlig oppussing» på Tv3. – Nå går femte sesong,  og i dag ble sesong seks undertegnet, så det betyr 10 nye programmer med  hytteoppussing neste år, sier Bakke. Han har ikke har laget program fra Haugalandet før, men Svein Inge Vikse har hytte i Sveio som trenger oppussing. – Det hadde vært enormt om Bakke og folkene hans hadde kommet, og de skal selvfølgelig få frie tøyler sier Vikse. –  Du får sende inn søknad, så får vi se, sier Bakke som godt kan tenke seg å ha Vikse med i programmet.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no