SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestival10-årsjubilanten SILK åpner i morgen

10-årsjubilanten SILK åpner i morgen

SILK, Skudeneshavn internasjonale kultur og litteraturfestival, får besøk av rundt 70 forfattere og artister og har nærmere 60 frivillige i sving.

-Generelt er skudenesbuen voldsomt flinke til å trø til når det er noe. De vet at dersom det skal skje noe så må de yte. Vi møter voldsomt mye velvilje. Folk fra Skudenes er kjempeflinke til å stille opp som publikum og som frivillige,  sier logistikkansvarlig for reiser, Ingunn Tjørve og nestleder Hanne Mulelid.

Jan H Landro lede åpningen. Han har vært på festivalen i ni av ti år. Da kommer blant andre Herborg Kråkevik som har tolket Kolbein Falkeids dikt. Avslutningskvelden, fotballkvelden og konsert med Claudia Scott er utsolgt. Åpningen er på Gamle verkstedet.

Hør mer om årets SILK over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no