SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt«Flokehyttene» skaper engasjement

«Flokehyttene» skaper engasjement

Haugesund Turistforening presenterte «Flokehyttene» i går, hytteprosjektet bestående av syv hytter ved Ryvarden Kulturfyr.

 

-Dette prosjektet begynte i 2016, før det var tanker om Vibrandsøy og alt annet vi holder på med nå. Det var en lettelse og en fornøyelse å fortelle og vise, sier Lauren Simonsen, som har vært daglig leder i turistforeningen i snart ett år.

Prosjektet er utviklet sammen med Opus Arkitekter AS. De har budsjettert med en samlet sum på rundt 13 millioner kroner for hyttene. Det blir rundt 40 sengeplasser totalt.

Det er en del som har fått med seg gårsdagens presentasjon.

Tegninger: Opus Arkitekter AS

-Det har vært mye engasjement, kanskje overraskende mye. Absolutt mest positivt. Vi ser at noen synes arkitekturen er litt utfordrende og har lyst til å høre mer om hvordan dette skal vise respekt for det fine naturområdet som er der ute, og lurer på samarbeidet med Ryvarden Kulturfyr. Egentlig mange av de tingene vi har jobbet med sammen med Sveio kommune og Kulturfyret, sier Simonsen.

Hør hele intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no