SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt30 politistudenter testes i realistiske situasjoner

30 politistudenter testes i realistiske situasjoner

Onsdag blir det mye synlig uniformert politi og en god del action å se rundt omkring i Haugesundområdet. Det er 30 politihøgskolestudenter som da skal få bryne seg på situasjoner de senere vil kunne møte i patrulje- og beredskapstjeneste.

– Dette er en siste finpuss før praksisen er over fredag i neste uke. Så skal studentene tilbake til politihøgskolen for å gjennomføre siste studieåret, sier praksisansvarlig Thomas Jensen.

Av Sør Vest Politidistrikts 76 studenter skal 30 gjennomføre øvelser i Haugesund denne onsdagen. Ifølge Jensen skal dette være tydelig merket.

– Både i turområder og i bybildet vil det være tydelig merket at det pågår øvelse, i tillegg vil alle instruktører også være merket. En vil også kunne se andre involverte, som Røde Kors og Brannvesenet, i forbindelse med øvelsene. Studentene skal gjennom mange forskjellige og realistiske oppdrag som de kan møte når de skal ut i distriktene å jobbe. Alt fra butikktyveri til bråk på kaien eller redningsoppdrag, sier Jensen.

Alle øvelser vil foregå på dagtid, onsdag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no