SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFlere søker seg til Karmøy kulturskole

Flere søker seg til Karmøy kulturskole

Karmøy kulturskole har opplevd stor pågang av søknader i år. Rektor Kirsten Jæger Steffensen anslår at de har fått inn rundt 50 flere søknader enn på denne tiden i fjor.

-Jeg så i Kveldsnytt i går at de var bekymret på landets vegne siden det minket på søkere i kulturskolene i Norge generelt. Men hos oss har vi flere søkere enn vi hadde i fjor. Søknadsfristen er 1. mai, men det går an å søke hele året, så de strømmer fremdeles inn. Det er vi voldsomt glade for sier rektor Kirsten Jæger Steffensen.

Et interessefelt peker seg klart ut, på lik linje med trenden på landsbasis. -Det er jo dans. Det har eksplodert. Der har vi over 500 søkere i år. Det er helt utrolig, sier rektoren. 

Torsdag skal mange musikkelever i Karmøy kulturskole i aksjon på Karmøy kulturhus i Åkrehamn under en årlig konsert. En konsert med enkeltelever og band som er satt sammen for anledningen.

-Vi har sett at de får nye venner, de har startet band og fortsatt i mange år etterpå på egenhånd. Vi ser også at de yngste elevene ser voldsomt opp til de store elevene de får lov til å være med. Det er veldig motiverende for dem til når de skal tilbake til hverdagen med å øve alene. Det har voldsomt mye å si, sier hun. 

Under konserten skal også årets Drømmestipend-vinner i Karmøy kommune offentliggjøres.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no