SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAdvarer både foreldre og fremtidig russ

Advarer både foreldre og fremtidig russ

Forbrukerrådet har for lengst slått alarm i VG om useriøse aktører i russebransjen. I Haugesund går Espen Osa Karlsen ut i Haugesunds Avis med en advarsel til både foreldre og fremtidig russ.

Hans sønn og kameratgjengen, som er russ i 2020, skrev i et møte med et russefirma under på en avtale som kostet dem rundt 20 000 kroner til sammen.

– De trodde de skulle signere en sponsoravtale, men så var det en selges som møtte dem på et hotell i Haugesund. Det er lett å la seg påvirke, og de følte seg nok litt presset. Det endte med at de kjøpte billetter til et russetreff i Halden til over 2000 kroner stykket. Jeg vil kalle det aggressiv markedsføring mot ei sårbar gruppe, sier Karlsen.

Han mener foreldrene bør engasjere seg mer i planleggingen av russetiden til ungdommene. Hør intervjuet i innslaget over, eller les mer om saken HER (Haugesunds Avis, abo).

 

(Foto: Ine Rossebø Knutsen, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no