SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFår ikke Stjernekamp-vinneren til Etne likevel

Får ikke Stjernekamp-vinneren til Etne likevel

Aslaug Olden Mala fulgte spent med under finalen i Stjernekamp. Da hadde hun meldt sin interesse for å få Ella Marie Hætta Isaksen og bandet hennes Isák til Etne. Hun stakk av med seieren, og Olden Mala følte de hadde gjort et scoop.

De offentliggjorde konsertnyheten og folk begynte å melde sin interesse for billetter. Så kom nyheten om at konserten er innstilt.

Begrunnelsen fra byrået «United Stage» gikk ut på at turnéplanen til bandet må legges om på grunn av ekstremt travel kalender. Det heter det i en pressemelding fra Old River Saloon i går kveld.

-Vi ble vel litt David mot Goliat, litt små. Det likte jeg ikke så godt, med det er ikke sikkert det var bevisst ment. Jeg har ikke så lyst til å lage noe sjau, spesielt ikke å ødelegge for denne flinke jenta, som jeg tror har en lys fremtid foran seg både som artist og for alt hun står for, sier Aslaug Olden Mala, daglig leder i Old River Saloon i Etne. Hun beklager overfor publikum og sier at de skal klare å finne noe til datoen konserten var satt opp, 15. desember.

Olden Mala understreker at hun er innstilt på å ha et godt samarbeid med byrået videre. Hun har forståelse for innstillingen, men medgir at de ble skuffet da nyheten om innstilling av konserten kom. Bandet er hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning, sier hun.

Men hun hadde også gode nyheter å komme med da Radio 102 slo på tråden i formiddag: Raga Rockers og Stavangerkameratene er bekreftet til neste år. De spiller i Saloonen i mars.

-Vi er 20 år neste år. Vi jubilerer hele året, da må vi ha noen sånne store, sier hun.

Hør intervjuet over.

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no