SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Det blir bare en liten bygd hvis ikke folk bidrar med pepperkakebygg

– Det blir bare en liten bygd hvis ikke folk bidrar med pepperkakebygg

– Folk må begynne bakingen nå! Det er budskapet fra pepperkakebyens borgermester Helge Toft på Gamle Slaktehuset, som nok et år håper på stort og smått av pepperkekakebygg fra folk på Haugalandet.

– Vi har kjøpt inn 60 hus som kan kjøpes, bygges og pyntes av barn på Gamle Slaktehuset, men vi er helt avhengige av at folk trør til og bidrar med pepperkakebygg. Hvis ikke blir det bare en liten bygd. Det er på tide å begynne nå, vi tar imot bidrag fra 19. november, og alt må uansett være klart til pepperkakebyen åpner 1. desember, sier Toft.

Han registrerer at mens besøket til pepperkakebyen bare øker med årene, går antall innleverte bidrag ned. I år trenger borgermesteren attpåtil enda flere bygg til byen, som har fått utvidet sine bygrenser.

– Haugesund Folkebibliotek okkuperer rommet der pepperkakebyen har stått tidligere. Dermed blir hele greia flyttet inn i storsalen. Desto viktigere er det at folk baker pepperkakebygg til oss, sier Toft.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no