SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDigital 17. mai på Haugalandet

Digital 17. mai på Haugalandet

Ordførerne i Haugalandsrådet som teller 10 kommuner, er blitt enige om at det ikke blir noen tradisjonell 17. Mai-feiring i år. Det melder Haugesunds-ordfører og regionsleder Haugaland Vekst, Arne-Christian Mohn. Ordfører i Karmøy Jarle Nilsen sier at det tidlig neste uke sendes ut informasjon til de ulike 17. mai komitèene  om reglene som gjelder. – I Karmøy ser vi for oss at vi kan bruke en del av kommunens resurser og økonomi til å motivere til å lage ulike streamingtjenester der kransenedleggelsene blir overført. Kanskje kan vi ha kulturinnslag fra de ulike kommunene, og vi vil samle oss om en tale for dagen som blir lik for hele Karmøy, sier Nilsen som satser på å bruke denne helgen til å stelle i hagen. – Jeg regner med å tilbringe en god del av 17. mai med familien, og da er det greit å starte med å gjøre det litt fint nå, sier han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no