SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt– Det er bråk også utenfor Avantis åpningstid

Avanti Fritidsklubb på Frakkagjerd skal ikke legges ned. Og det var unødvendig av politiet å stenge den ned fredag kveld, fordi enkelte ungdommer lagde bråk på Spar-butikken like ved. Det mener Tysvær kommunes kultursjef Anders Netland.

– Jeg har respekt for at politiet må ta en avgjørelse der og da, men sett i ettertid var nok det litt unødvendig, sier Netland, som påpeker at selv om Avanti trekker ungdommer, har Spar-butikken hatt bråkebøtter på besøk også på dager da fritidsklubben ikke holder åpent.

Netland holdt i går personalmøte med alle som er involvert i driften på Avanti, for å snakke ut om det som skjedde og medietrøkket i dagene som fulgte.

– Det var for å høre hvordan de hadde opplevd det, og ikke bare lese om det i avisa. Vi ble enige om å blant annet styrke foreldreengasjementet, spesielt på fredagskveldene. Det er snakk om en liten gruppe ungdommer som ødelegger for resten, og dette er noe Tysvær kommune nå vil ha fokus på framover. Politiet må også involveres, sier Netland.

 

Legger med Midtsommerfest

Anders Netland har sittet et halvt år i kultursjefstolen i Tysvær, og røpet på besøk på Radio 102 tirsdag morgen at festivalen «Midtsommerfest» ble arrangert for siste gang denne sommeren.

– Den legger vi ned som festival, og skal gjøre noen nye grep. Det avhenger litt av hvilke midler vi får gjennom kommunebudsjettet for neste år, men det blir mer spredt markedsføring av sommeraktivitetene i Tysvær, under navnet «Sommar i Tysvær», sier Netland.

Litteraturfestivalen bLEST vil han ikke røre.

– Det er en kjempesuksess, så den består.

Del på:

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no