SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertPaddies med irsk folkemusikk i 15 år

Paddies med irsk folkemusikk i 15 år

Det lokale bandet spiller på åpningen av julegaten i Haugesund sentrum på torsdag og har, tradisjonen tro, konsert i romjulen på Café René.

Det er Roy Arne Ullvang Tollaksen, Trond Olav Lønning, Atle Jordal Håheim og Marthin Håvardsen som utgjør den harde kjernen i bandet i dag. Det har de gjort i ti år. Ullvang Tollaksen har vært med siden starten for rundt femten år siden.

-Det er en veldig takknemlig sjanger å få spille. Om de er åtte år eller åtti kan de like irsk folkemusikk. Og vi liker oss godt på pub’ene med noe i glasset, det kombineres jo fint med irsk folkemusikk, sier Ullvang Tollaksen.

Under åpningen av julegaten på torsdag, har de med seg Henny Haukeland Liadal. 28. desember har de romjulskonsert for syvende gang.

Han spilte live sammen med Trond Olav Lønning i formiddag. Hør låten «Fiddler’s green» sammen med intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no