SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltDe lokale skisentrenes påskebekymring

De lokale skisentrenes påskebekymring

Det er snømangel i flere av landets skisentre. Vinterferien skal gå greit for både Sauda og Røldal Skisenter, men i begge leire er de lettere bekymret for den seine påsken.

– Vi har snø og heisene går, men optimale forhold i bakken nå rett før vinterferien er det ikke. Hvis vi sammenligner med den fantastiske vinteren i fjor, er det stor kontrast til i år. Det minner mer om påskeforhold her akkurat nå. Vi trøster oss med at det er lenge til påske og at mye kan skje i mars, men kommer det ikke mer snø blir det dårlig med påske i skitrekket, sier daglig leder Lars Reidar Fosstveit i Sauda Skisenter.

Litt mer snø kan Oddvar Bratteteig og Røldal Skisenter skilte med. Men også der ligger de under normalen.

– Vi har vel et snitt på en meter snø i anlegget, og vi kjører alle heisene fra topp til bunn. Men det er lite snø til å være Røldal i vinterferien. Det er heldigvis lenge til påske, og mars kan være en god snømåned, men det kan bli skralt med snø i påsken, sier Bratteteig.

Han og kollegene ble hardt rammet av den tragiske helikopterulykken sist søndag, der to faste gjester i skitrekket omkom. Likevel har anlegget vært åpent som vanlig, og ulykken vil ikke få noen innvirkning på driften i vinterferien.

– Klart vi fortsatt er preget av ulykken, vi som var en del av det og har kjennskap til de to som omkom. Men vi har valgt å holde åpent som vanlig, og ulykken får ingen konsekvenser for driften, sier Bratteteig.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no