SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertHåper åkrabuen er litt vågal

Håper åkrabuen er litt vågal

Torsdag åpnet IFocus Optikk på i Sentrum Varehus på Åkra. Daglig leder er Hege Kyvik Storesund. Hun er utdannet optiker i København, og de siste sju årene har hun arbeidet hos Krogh Optikk i Oslo. Optikerutdannelsen var grunnen til at IFocus I Haugesund ville starte opp på Åkra.  – De har vel sett at det er fint å ha en som både er utdannet optiker og har erfaring som butikksjef, sier Kyvik Storesund som er en av tre ansatte på Åkra. Om årets brillemoter sier hun at store, runde briller i ulike farger er in, og hun har forhåpninger til åkrabuen – Jeg håper de er litt mer vågale her på Åkra enn i Haugesund der jeg har hørt at de er litt kjedelige, men det vil vise seg, sier Kyvik Storesund. 

PS: I innslaget kom Egil Houeland i skade for å si at på Åkra kaller de Sentrum Varehus for Nokus. Det har lyttere med større lokalkunnskap enn Houeland korrigert. Nokus lå i sin tid der Amfisenteret ligger i dag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no