SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBlått flagg også i år

Blått flagg også i år

Åkrasanden har også i år blitt tildelt Blått flagg. I 2015 ble stranden den første i Rogaland med den internasjonale miljøsertifiseringen. Tildelingen er for sesongen 2020.  

-Det er et internasjonalt kvalitetstempel på de beste strendene i verden og vi vet jo at Åkrasanden er av de. Da er det litt av tanken at vi får vist det enda bedre frem og selvfølgelig det at gjestene våre skal føle seg trygge med tanke på vannkvalitet og sikkerhet. Da får jo gjestene et synlig bevis på at omgivelsene og driften av stranden er ivaretatt på god måte. Det blå flagget er også et verktøy for kommunen og Friluftsrådet til å vise at vi tar ansvar for miljøet og tenker bærekraft, sier reiselivsrådgiver Camilla Vandvik.

Det blir flaggheis 2. juni for å markere sertifiseringen, men familiedagen i juni blir utsatt på grunn av korona-restriksjonene. De håper å få muligheten til å arrangere den i september.

Hør intervjuet over

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no