SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAlt blir bra-kortesje på Karmøy i morgen

Alt blir bra-kortesje på Karmøy i morgen

Tirsdag blir det Alt blir bra-kortesje på Karmøy, noe som har blitt arrangert flere steder i landet. 

Karmøy Røde Kors hjelpekorps står bak initiativet lokalt. De har fått med Haugaland brann og redning IKS, og blant andre ambulansetjenesten, brannvesenet på flyplassen, Hydro og Norsk Folkehjelp. Det var Haugesunds Avis som først skrev om saken.

Kjøretøyene blir dekorert med bannere og plakater som barnehager og skoler har lagd og starter ferden over Karmøy fra Oasen klokken 12.

Alt blir bra-kortesjer har blitt arrangert flere steder i landet for å spre positivitet og glede i nærmiljøet.

-For å vise at vi står sammen om dette og vise takknemlighet til de som gjerne går i første linje og de som gjerne bor på gamlehjem og ikke får besøk. Vi er jo alle berørt av dette på en eller annen måte. Rett og slett for å vise takknemlighet og skape litt glede i lokalsamfunnet, sier Ivar Eide i Haugaland brann og redning.

Hør mer om kortesjen over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no