SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBesteforeldrene inviterer til Klimafestival

Besteforeldrene inviterer til Klimafestival

Torsdag åpner festivalen som Besteforeldrenes klimaaksjon Haugalandet har tatt initiativ til, «Klimafestivalen §112».

Med seg på laget har de Framtiden i våre hender Haugalandet, Naturvernforbundet Haugalandet, Forandringshuset, Øyo-biblioteket, Den norske kirke i Tysvær og samarbeidsprosjektet mellom miljørådgiverne i kommunene Haugesund, Karmøy og Tysvær, Miljøsamarbeidet.

De håper å gjøre festivalen årlig. -Det er det som er intensjonen vår. I og med at vi har fått så veldig god respons fra alle, og de sier de kommer, jobber gratis, reiser og betaler det selv, det gir oss veldig gode muligheter til å gå videre, sier Liv Samuelsberg.

Klimafestivalen har blitt arrangert flere steder i landet siden 2014. Festivalen åpner for første gang i Haugesund på torsdag 24. januar og varer til og med onsdag 30. januar.

Det blir  blant annet foredrag med Hein Berdinessen og Bjørn Olav Rossehaug, byttedag og fiksing av leker, familiedag på Bukkøy med strandrydding. Festivalen er gratis og målgruppen er «alle».

-Hele familien, vil jeg si. Alle, både besteforeldre, voksne som tenker på fremtiden og miljøet, og barn. Foredragene som foregår om kvelden er jo for voksne og ungdom som er interesserte, sier Samuelsberg.

Hør mer om festivalen, programmet og Besteforeldrenes klimaaksjon, der gjestene Liv Samuelsberg og Steinar Rundhaug er engasjerte, over. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no