SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBeskriver en hverdag preget av redsel og frykt på Åkra

Beskriver en hverdag preget av redsel og frykt på Åkra

Anne Lene Knutsen i Åkra sanitetsforening beskriver en hverdag preget av redsel og frykt blant eldre og andre naboer i området hvor en mann med drept på lørdag. De har tidligere sendt bekymringsmeldinger til kommunen om boforholdene i området og Knutsen sier at problemene har eskalert omtrent det siste halve året. 

I skrivende stund er en mann i 20-årene siktet for drapet i Åkrehamn lørdag kveld. Mannen som er siktet for drapet ble i går varetektsfengslet i fire uker av Sør-Rogaland tingrett. Avdøde er i midten av 20-årene, utenlandsk statsborger og bosatt på Åkra. Siktede og fornærmede bodde i samme nabolag. Det opplyste Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding i går. Den siktede mannen har så langt ikke ønsket å avgi forklaring.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no