SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertVanary åpner Rootsen i Vikedal

Vanary åpner Rootsen i Vikedal

Bandet Vanary gir 21. juni  ut den nye låten «Supersonic euphoria». – Vi har jobbet med låter i studio i Bergen det siste året, og vi satser på å få til en turnè i høst samtidig som vi slipper flere låter, sier Martin Lie Haugesund som sammen med Jone Dahle Johansen er de to medlemmene som bor i Haugesund. – Det første som skjer er at vi åpner Vikedal Roots torsdag 18. juli. Det blir spesielt for oss fordi mormor og morfar har hytte i Vikedal. Der har min tvillingbror Andreas og  jeg vært mye i oppveksten, sier Hauge.

Jone Dahle Johansen er sønn til John Hallgeir Johansen og Britt Synnøve Johansen er tanten hans, men det stopper ikke der. – Jeg har lært enormt mye av onkel Atle (Leif Atle Dahle) som er jazzpianist, og så spiller vi inn musikken vår i Loki Lydstudio i Bergen med bror min, Daniel. som produsent, sier Johansen.

I innslaget hører du den nye låten «Supersonic euphoria»  og fjorårets «Come back home»

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no