SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltAtea Haugesund kåret til beste avdeling

Atea Haugesund kåret til beste avdeling

IT-bedriften ble nylig kåret til «Årets Atea-by» under prisutdelingen på et landstreff i januar.

Alle ansatte i Atea, 1700 personer, var samlet under prisutdelingen. Gjengen fra avdelingen i Haugesund var ikke engang klar over at «Årets by» skulle kåres, og det ble stor jubel da de ble utropt som vinnere av kveldens siste pris.

Begrunnelsen for prisen var blant annet et veldig godt resultat i fjor

-Men også at vi har et stort spekter av de forskjellige tjenestene vi leverer til både offentlige og private bedrifter, som gir forretningsmessig verdi. Og folkene. Det er en utrolig flott gjeng som jobber her i Haugesund. De er flinke til å samarbeide med resten av landet, forteller daglig leder Tiril Fjeld.

Kontoret samarbeider altså med kontorene i resten av landet når det trengs spisskompetanse. De bruker også ressurser fra andre partnere og har også samspill med bedrifter lokalt, av og til også med konkurrenter.

Atea skrev nylig en kontrakt med Deep Ocean på 70 millioner kroner, noe Fjeld forteller at sannsynligvis også var med på å bidra til at Haugesund-kontoret vant prisen.

-Kontrakten vi har vunnet med Deep Ocean på IT-outsourcing drift betyr jo veldig mye for oss. Ikke bare i Haugesund, men også i Atea Norge. Det er et samarbeid mellom sterke miljøer i Bergen, Stavanger og Haugesund som skal bistå på den, sier hun.

IT-selskapet har 24 kontorer i Norge, foruten kontorer i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum. Det er 25 ansatte på kontoret i Haugesund. Hør intervjuet over.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no