SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokalt10.000 kroner til Ytraland og Sund velforening

10.000 kroner til Ytraland og Sund velforening

Ytraland og Sund velforening har vunnet 10.000 kroner i konkurransen “Haugalandets beste velforening”.

Det er Haugesund sparebank, Haugesunds Avis og Radio 102 som står bak konkurransen. Velforeningen vant første delfinale i konkurransen. De vant for innsatsen i ryddeaksjonen de hadde i forkant av 17. mai. Da ryddet de 1100 kg søppel på land og strand.

-Vi ble litt tatt på sengen tror jeg, flesteparten av oss. Vi er en god gjeng som bor i bygda. Det har i utgangspunktet bare falt på plass. Folk stiller når de har mulighet. Da stiller både store og små, sier Jostein Johannesen.

Johannesen sitter i styret sammen med blant andre Marlyn Davidsen. De to var gjester i studio sammen med markedssjef André Sæbø i Haugesund Sparebank og salgsdirektør Vidar Jenssen i Haugesunds Avis.

Neste runde i konkurransen bli kåringen av beste St. Hans-feiring. 15. september arrangeres det fest i Byparken for alle velforeningene. Der skal hovedpremien på 50.000 kroner deles ut, sammen med tittelen «Haugalandets beste velforening».

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no