SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturVibeke Sørensen med bok om livet med «Mr. Parkinsons»

Vibeke Sørensen med bok om livet med «Mr. Parkinsons»

Sørensen har skrevet bok om det hun beskriver som et tvangsekteskap med «Mr. Parkinson», sykdommen hun fikk da hun var i 30-årene.

Boken har fått tittelen «Midt i fleisen – Mitt liv med Mr. Parkinsons».

-Det er en terapi for meg å ha skrevet ned dette. Boken har ligget i hodet hele tiden. Det gikk ganske fort da jeg først skulle sette meg ned og begynne å skrive, sier Sørensen.

I boken forteller hun om både oppturer og nedturer. Hun har hatt forestillinger om livet med sykdommen og snakket åpent om det i medier, men fortsatt er det noen ting det er vanskeligere å snakke om.

-Min familie, mann og barn, hvordan de har hatt det og jeg innser at de har hatt det ganske tøft det også. Også det som jeg ikke har snakket om før, men nevnt i forestillinger og sånn. Det at jeg har vært utrolig langt nede. Det er det ikke så mange som vet, sier hun. Bokslippet blir muligens gjennomført svært bokstavelig i hanglider på Voss.

I juni kommer også en fotobok. Den står fotograf Lovise Gard bak. Den lanseres 22. juni på «På Haugå» i Haugesund.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no