SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningTør du å gå inn i skrekkens hus?

Tør du å gå inn i skrekkens hus?

De to siste helgene i oktober forvandles den gamle brannstasjonen til et «haunted house» eller skrekkens hus, og det er en tradisjon at 3. klasse media og kommunikasjon på Vardafjell står for arrangementet. Det noe overtalelse klarte elevene å overtale Haubo til å la de få låne bygget. Bygget er stort og har mange muligheter, og de siste ukene har gått med til å gjøre om huset til et skremmende sted. – Vi har stor frihet og får bruke mye tid på å jobbe med prosjektet, og vi bygger ei løype der det plutselig dukker opp skremmende figurer og lydeffekter, sier Anna Amelcenkova som også har ansvaret for spøkelseskogen i Djupadalen. – Arrangementet  er nytt i år og er for barn som er for små til å komme inn på brannstasjonen.

I år må arrangørene ha fokus på smittevern. – Vi har blant annet fått sponset munnbind til alle som kommer, sier økonomiansvarlig Isabel Meling som understreker at billettene må kjøpes på nettet.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no