SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBok og litteraturBokdebuterer ett år før tiden: – Fikk plutselig god tid til å skrive

Bokdebuterer ett år før tiden: – Fikk plutselig god tid til å skrive

Tidligere politimann, nå foredragsholder, mentalist og løgn- og kroppsspråksekspert Vidar Hansen debuterer som forfatter med boka “Kunsten å lese kroppsspråk». Siri Lill Mannes fra SpeakLab er medforfatter. Som følge av at alle oppdrag forsvant i koronapandemien gis boka ut et helt år før tiden.

– Alle oppdrag forsvant. Da fikk vi plutselig veldig god tid til å sette oss ned å sluttføre boka. Den har vi jobbet med i over to år, og planen var egentlig at den skulle gis ut i 2021, sier Hansen.

Mange kjenner Hansen som mentalist. Han innrømmer at han kjenner på en viss frykt for at folk skal tro det er det boka handler om. «Kunsten å lese kropsspråk» går under kategorien “fagbok”.

– Det jeg vil med boka er å ta dette med kroppsspråk litt videre. Blant annet forteller jeg historien om ei jente som tok livet sitt, der jeg mistolket hennes kroppsspråk. Jeg har også eksempler på at kroppsspråk har vært det som har avgjort saker i retten, sier Hansen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no