SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturUnderholdningBjerga «on ice» med hjertesukk

Bjerga «on ice» med hjertesukk

Komiker Rune Bjerga setter opp «Bjerga on ice», som har fått navnet på grunn at premieren er i DNB Arena i november. I mars tar han med seg showet til Haugesund og Festiviteten.

Det er 4.000 som har sikret seg billett til premieren. -Det er veldig rart og sprøtt og kult, sier komikeren om det hårete målet han har satt seg i anledning 40-årskrisen.

-Så har vi jo sjekket opp litt. Det er jo den første komikeren i Norge noen gang som gjør et standup-show i en arena. Så jeg er første mann ut og gal nok til å gjøre det, sier Bjerga.

Mange har fått med seg hans «Hjertesukk» i sosiale medier. Det hele startet da han måtte vente ekstra lenge på ferje i Arsvågen og fikk en aldri så liten kortslutning i bilen av irritasjon. Siden har det blitt til sammen 12 «Hjertesukk» så langt.

-Når jeg tar opp temaer er det ofte ting som jeg irriterer meg litt over, ikke sånn ekstremt, men litt. Nok til at jeg lager de. Pluss jeg tror majoriteten av folk er enige. Så det er ingen sånn provoserende greie, føler jeg. Det er mer at de tar poenget og er enige, og at jeg setter ord på noe som folk har tenkt litt på, sier Bjerga.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no