SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestival40 forfattere på fem dager

40 forfattere på fem dager

Litteraturfesten bLEST i Tysvær åpner på fredag. Det hele åpnes av fylkesmann Magnhild Meltveit Kleppa, og over festivalens fem dager er det rundt 40 forfattere som kommer på besøk i Tysvær. Festivalledelsen håper de kan skape festivalstemning på lørdagen i Tysværtunet.

Maja Lunde, Hans Olav Lahlum, Hans Wilhelm Steinfeld, Monica Csango, Fedon Lindberg, Vendela Kirsebom og Helga Flatland er blant forfatterne som kommer.

-Da håper vi jo at folk kommer og benytter sjansen. Dette er store navn i norsk litteratur for øyeblikket mange av de vi har. Da kommer det til å gå slag i slag., sier kultursjef Ingvar Frøyland, som sier de har fått mange gode tilbakemeldinger på årets program.Han var gjest sammen med Marit Lothe i formiddag.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no