SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneVerdenshistorie som teater for barn

Verdenshistorie som teater for barn

Elsa Aanensen og Nina Sele skal leke seg gjennom verdenshistorie fire lørdager. I morgen setter Scenekraft opp første runde av sitt første teaterprosjekt rettet mot barn.

«Den utrolige historien om..» er tittelen på teaterprosjektet, og temaet oppdagerne er først ut.

-Selv om det i utgangspunktet kan høres litt tungt og vanskelig ut har vi vært veldig opptatt av å leke det frem. Så blir det tilfeldigvis at vi er innom Nordpolen, Sørpolen, oppdager Amerika og mange forskjellige hendelser. Det er Nina og Elsa leker, som er utgangspunktet. Så har de bare utrolig mye fakta om det de leker om, tilfeldigvis, forteller de to.

Premieren er klokken 12 på Intimscenen i Festiviteten. De viser også forestillingen klokken 13:30.

Senere skal de ha temaene konger og dronninger, oppfinnerne og bøkene. Forestillingene varer en halvtime og er for barn fra 4 år.

Prosjektet er produsert av Scenekraft i samarbeid med Festiviteten. Elsa Aanensen og Nina Sele står bak idé, manus og konsept. Elise Bro Lerstøl Muff står bak kostymedesign.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no