SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsert– Det blir både grining og gapskratt

– Det blir både grining og gapskratt

Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen har holdt omtrent 350 konserter siden januar 2016, og det har ført til sterke møter med publikum. – Etter at jeg var med i Hver Gang Vi Møtes på TV2, begynte jeg å skrive låter og synge på norsk. Samtidig har jeg passert de 30, blitt mamma og føler meg tryggere på meg selv og åpner meg mer mellom sangene. Blant slet jeg i flere år med spiseforstyrrelser. Jeg forteller også morsomme historier, så det blir både grining og gapskratt på konsertene, sier Weel Skram som sitter flere timer etter konserter og leser gjennom og ofte svarer på meldinger fra publikum. Låten «Kom igjen» ble til etter et møte med ei jente som ikke ønsket å leve lenger.

Eva Weel Skram har konsert i Bømlo kulturhus lørdag, Festiviteten søndagen og Stord kulturhus 1. november.

I intervjuet forteller Eva Weel Skram også om den nye julesangen, «Falle til ro», som er ute på strømmetjenester nå.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no