SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneSolvang skole feirer 40-årsjubileum med forestilling

Solvang skole feirer 40-årsjubileum med forestilling

Skolen setter denne uken opp forestillingen «Tidsmaskinen – en jubileumsforestilling» i Festiviteten.

Det blir til tre forestillinger, med premiere i dag og to forestillinger i morgen. Forestillingen inneholder dans, sang og skuespill. Elevene begynte å øve på låtene rundt juletider i fjor, og etter påsken har de hatt intensiv øving.

-Det har vært hektisk, men det er utrolig kjekt. Jeg er så imponert over det de klarer å få til. Den sanggleden de viser på Solvang skole synes jeg er enestående. Vi har ikke lagt sangen på hyllen, tvert imot.  Jeg gleder med kjempe mye til forestillingen, sier rektor Ingunn Tvedt Færaas.

Hun var på besøk i studio i formiddag, sammen med Lilly Sofie Larsen (8) og Oddvar Frøyland (9). De går begge i tredje klasse. Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no