SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertMuddy Young tar ikke ferie

Muddy Young tar ikke ferie

Jan-Otto Eriksen og Jarle Hundsnes i Muddy Young gir 12. juli ut «Roller Coaster EP» på det nederlandske plateselskapet PM Recordings. – Vi håper det kan føre til at musikken vår sprer seg mer enn vi klarer selv, for vi er klare til å kjøre bobilen vår nedover i Europa for å spille, sier Hundsnes.

I vår har tysværbuene blant annet spilt på 17. mai fest i Oslo sentrum og på Saudadagene.  – Fredag tar vi kassagitarene med til Pitters Kafè, og der blir det en blanding av coverlåter og eget materiale, sier Eriksen som også gleder seg til å spille på St. Hansfest i Skjoldastraumen der han kommer fra. Selv om de har spilt mye, ser de fram til det de kaller den første offisielle konserten med Muddy Young på Flytten 27. juli. – Da blir med Johan Nes på trommer og full pakke, sier Eriksen.

I innslaget hører du låten «Better» i akustisk liveversjon og «Sunday morning» i studioversjon. Det er første singelen fra «Roller Coaster EP» og gis ut digitalt 14. juni.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no