SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scenePublikum har ikke sett noe lignende

Publikum har ikke sett noe lignende

Teatersjef ved Haugesund Teater Morten Joachim Henriksen fikk idèen til teaterkonsert med Vamp før han visste at bandet har 30-års jubileum i 2021. – Vi er veldig glad for å bli invitert inn i teatret. Dermed får vi markert 30 år med å gjøre noe vi ikke har gjort før, og i tillegg slipper vi å ta ansvar for det. Det er regissør Yngve Sundvor som plukker ut låtene, vi skal spille og medvirke til å løfte skuespillerne på scenen, sier Øyvind Staveland som trives med at Vamp i jubileumsåret gjør ting de ikke har gjort før. – Vi jubilerer, men vi markerer samtidig at vi er på vei videre, og det er kjekkere enn bare å se seg tilbake, sier han.

Morten Joachim Henriksen forteller at «Våken drøm – Vamp i teatret» er store saker. – Det en svær forestilling med et voldsomt apparat og gedigen scenografi, og jeg er 99 prosent sikker på at publikum aldri sett noe liknende før. Vi har ikke lyst til å spare på noe, så derfor samarbeider vi med storebror i sør, Rogaland Teater, sier Morten Joachim.

Det er lagt ut billetter til 15 forstillinger i Festiviteten med première 28. mai mens premièren i Stavanger er satt til 10. mars. – Vi legger ut 200 billetter til hver forestilling, men er vi håper jo å kunne slippe inn flere folk når vi kommer til slutten mai, sier teatersjefen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no