SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturBarn er braBarn er bra!-festivalen 2020: Mandag

Barn er bra!-festivalen 2020: Mandag

Årets Barn er bra-festival er i gang. Spesielt for året er at festivalen er spredt rundt om i Haugesund. Barn er bra-redaksjonen lager innhold til avis, TV, og selvsagt radio.

I innslaget hører du Elinor Eriksen og Lina Khouri. De gir deg intervjuer med spente barn på ulike grupper; som forming, sjakk, ballspill, lego og sceneshow.

De tok seg også en prat med festivalsjef Tom Landås. I innslaget over hører du både hva han liker best å ha på pizzaen, og hvordan han har opplevd tiden før festivalen.

-Jeg hadde blitt så lei meg dersom barna ikke kunne fått sin egen festival i Haugesund, forteller Tom Landås.


Foto: Thorbjørn Birkeland

Du hører innslag fra Barn er bra-festivalen hver formiddag på Radio 102.

Sendingene fra Barn er bra-festivalen er produsert med støtte fra Medietilsynets støtteordning for lokale lyd og bildemedier. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Thorbjørn følger deg hjem fra jobb i Ettermiddagsrushet 14-18. Han serverer også musikken 20-22 mandag - torsdag og 18-22 søndagskveld. I tillegg gir han deg Feelgood hver fredag og lørdag mellom 18.00-21.00. Han er også teknikker når vi sender FKH Direkte.

thorbjorn.birkeland@amedia.no