SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneMusikalartisten fra Haugesund

Musikalartisten fra Haugesund

Lars Henrik Aarnes sin musikalinteresse våknet da han så Les Misérables på Bømlo i 2003. Nå lever han av å være musikalartist.

 

Han har blant annet spilt i Les Misérables flere ganger, The Sound of Music, Spellemann på taket og Hellemyrsfolket.

 

Dagen på jusstudiet

For to uker siden tok han fatt på sin plan B. Etter nedstengingen av Norge i mars kjente han på en bekymring for fremtiden som utøvende kunstner. Han skulle studere juss. Mandag for to uker siden hadde han sin første dag tilbake på skolebenken. Det ble med den ene dagen.

-Så jeg er veldig tilfreds med der jeg er. Jeg tror jeg trengte å begynne på juss for så å slutte, for å skjønne at jeg er på rett sted, at jeg gjør det jeg vil og det jeg er god på. Jeg ser mange muligheter i årene som kommer, så får vi egentlig bare se hva det byr på, sier Aarnes, som har tatt turen fra Oslo for å fremføre sine musikalfavoritter på Haugesund teaters nye arrangement, «Teatersalong».

 

Drømmerollen

Han trekker frem rollen som Marius i Les Misérables på Folketeateret i Oslo i 2017 og 2018 som den største produksjon han har vært med på til nå. Rollen han hadde drømt om lenge, i musikalen som vekket musikalinteressen, på Norges største teaterscene.

-Det var en drøm som gikk i oppfyllelse og det var helt fantastisk. Vi spilte 108 forestillinger av den for helt stappa utsolgt. Det var helt umulig å få tak i billett mot slutten. Det var en stor opplevelse, forteller han.

Det er også på den scenen han nylig har vært aktuell med Sound of music. Før jul spilte de for opptil 1400 publikummere per forestilling og fikk svært gode tilbakemeldinger fra kritikerne. For tre uker siden tok de opp igjen oppsettingen for et smittevernvennlig publikumsantall.

 

Hør hele intervjuet med Aarnes over.

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no