SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertKine Nesheim samler gode øyeblikk

Kine Nesheim samler gode øyeblikk

Kine Nesheim slipper sitt debutalbum 25. september. Det nystartede selskapet SUS Plater som ABC studio står bak, står for den digitale utgivelsen. “Ein aen gong” er produsert av Odin Staveland som hun har samarbeidet med de siste årene. I sommer skjøt innspillingen fart. – Det har vært superfint fra dag en, og det har vært godt å jobbe såpass samlet og raskt  i studio med de sju siste låtene i sommer. Det har vært en behagelig prosess der vi har jobbet fram låtene i lag, sier Nesheim, som i dag slipper låten “Bli” som siste forsmak før albumet kommer. – Det er en sang om ønsket om at de gode øyeblikkene skal vare selv om jeg ofte er redd for at de skal gå fort over. Selv er jeg heldig som har mange slike øyeblikk både med en treåring hjemme og med musikken, sier Nesheim som inviterer til releasekonsert i Garasjebryggeriet 26. september. Du hører «Bli» til slutt i innslaget».  

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no