SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneMusikal i Moster Amfi i august

Musikal i Moster Amfi i august

Bømlo teater setter opp Kristina fra Duvemåla 4. til 14. august.

Det blir norgespremiere på fullskala versjon av musikalen, som er skrevet av ABBAs Benny Andersson og Björn Ulvaeus sammen med Lars Rudolfsson.

-Den blir selvfølgelig gjort på nynorsk og er nå under oversetting av Runa Våge Krukhaug her på Bømlo, forteller daglig leder Øystein Kausrud.

Han kan foreløpig ikke røpe hvem som blir å se på scenen når musikalen om utvandring til Amerika på midten av 1800-tallet blir satt opp, men sier at det er en musikal som passer for stor deltakelse av lokale i tillegg til profesjonelle aktører.

Kapasiteten i Moster Amfi er på rundt 1050 billetter. Det vil i første omgang bli lagt ut 400 billetter per forstilling på grunn av smittevernrestriksjoner. De ser på hvorvidt de eventuelt skal sette opp flere fremvisninger.

-Vi har i hvert fall mulighet for én ekstra, så håper vi selvfølgelig at vi kan åpne for flere enn de 400. Per nå er det jo lov med 600, men vi begynner med 400 i første omgang og håper selvfølgelig at vi kan full opp med enda flere når vi kommer til august, sier Kausrud.

Hør mer om musikalen og Bømlo teater over.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no