SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneKulturhusleder: – Helt håpløst!

Kulturhusleder: – Helt håpløst!

Helgens teateravlysning på Karmøy Kulturhus på Åkra kan muligens blåse liv i debatten om en ny storstue for kultur på Karmøy. Kulturhusleder Karl Johan Gundersen er ikke i tvil.

– En storstue på Karmøy må vi bare få på plass. Bygget er så gammelt og slitt at det ikke er noe poeng i å fikse på det. Dette må politikerne få med seg. Hvis vi ikke kan få besøk av et teater, så….. ja. Det er helt håpløst, sier Gundersen.

Det var Haugesund Teaters «Verda er ein skandale» som skulle spilles i Karmøy Kulturhus lørdag kveld. På formiddagen ble det imidlertid oppdaget at sceneriggen ikke var dimensjonert for lampene som teateret skulle rigge opp. Av sikkerhetsmessige årsaker måtte forestillingen derfor avlyses.

– Det var veldig trist, og definitivt min verste dag på jobben så langt. De som hadde kjøpt billetter på forhånd fikk vi varslet med en gang. De som skulle kjøpe billetter i døra sto jeg selv på Kulturhuset og møtte med en beklagelse, sier Gundersen.

 

 

(På bildet: Kulturhusleder Karl Johan Gundersen, for anledningen kledd i sin Slogmåkane-uniform)

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no