SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertElise Hazel Asbjørnsen – fra ungdomstid i 102 til vaktsjef i NRK Dagsnytt

Elise Hazel Asbjørnsen – fra ungdomstid i 102 til vaktsjef i NRK Dagsnytt

Elise Hazel Asbjørnsen (32) fra Haugesund tilbrakte åtte ungdomsår i Radio102 der hun gjorde alt fra å produsere reklame med Eivind Jul Fikstal til å lede Din Morgen sammen med Thor Magnar Thorsen. I 2009 fikk hun jobb i P4-systemet og bodde på Lillehammer inntil hun i 2013 begynte i NRK og slo seg ned innenfor ring 3 i Oslo. – Jeg har vært seks år i NRK, og leste flere år nyheter i NRK Dagsnytt og Alltid Nyheter, men det siste halvannet året har jeg vært vaktsjef. – I begynnelsen var det rart ikke å være på lufta, men jeg innrømmer at jeg liker å delegere og «sjefe» litt, sier Asbjørnsen som studerer ved siden av jobben. – Jeg har studert coaching og retorikk og tar nå administrasjon og ledelse for å få tung nok ryggsekk til å meste oppgavene framover, sier hun og innrømmer at hun ikke er ofte hjemme i Haugesund. – Jeg har samboer fra Lørenskog, bor innenfor ring 3 og blir der. «Klimaflykning» er jeg også, og merker det når jeg holder på å blåse vekk etter landing på Helganes. Det er ikke helt meg, innrømmer Asbjørnsen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no