SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneKim (59) og Helge (72) stortrives i turnébussen

Kim (59) og Helge (72) stortrives i turnébussen

Kim Haugen og Helge Jordal er blant de kjente norske skuespillerne som i helge vinter og vår har reist rundt om i hele landet med Riksteateret og Arthur Millers teaterstykke “Prisen”.

De spiller to brødre som ikke har sett hverandre på 16 år, som møtes for å fordele arven etter sine foreldre. Iren Reppen og Per Frisch er også på rollelisten.

– Vi har det veldig fint på veien, og syns det er en glede å komme fra det ene kulturhuset til det andre. Vi spilte for et nesten fullsatt Festiviteten i Haugesund i går (søndag), og i kveld (mandag) er det Stord Kulturhus sin tur, sier Haugen.

Teaterstykket har fått gode kritikker. VG er blant de som triller en femmer på terningen, og skriver blant annet at det er godt å se «ringreven» Helge Jordal «tilbake i manesjen.»

– Ja, det er vel fordi jeg har vært med så lenge. 47 år er det vel blitt nå, men så lenge man kan stå, gå og huske det man skal si samtidig så fungerer det jo, humrer Jordal.

Hør hele praten i innslaget over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no