SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og scene«Georgs magiske medisin» og Susanne Sundfør-prosjekt

«Georgs magiske medisin» og Susanne Sundfør-prosjekt

Forestillingen “Georgs magiske medisin” har fått terningkast 5 av VG, Aftenposten og Dagbladet. På onsdag har den premiere i Haugesund. Teatersjef Morten Joachim Henriksen kan også røpe at de planlegger et prosjekt basert på musikken til Susanne Sundfør.

Først til Haugesund-premieren på «Georgs magiske medisin», forestillingen basert på boken av Roald Dahl. Den hadde premiere i Oslo i oktober og fikk gode tilbakemeldinger.

-Det er så lettende. Vi jobber så hardt med sånne prosjekter, sier teatersjefen, som ser frem til å¨få forestillingen «hjem».

Samarbeidet

Forestillingen er en samarbeidsproduksjon mellom Haugesund teater, Riksteateret og Sogn og Fjordane Teater.

-Det er en veldig fin måte å slå hodene sammen på. Rent økonomisk også, man får jo veldig mye kvalitet ved å samarbeide på den måten.Ikke minst fordi Riksteateret er veldig flinke teknisk, sier han.

Ulempen

Han anslår at samarbeidet har spart teateret flere millioner, men det har også sine ulemper.

-Jeg er redd for at Haugesund-publikumet ikke får med seg at dette er vårt teaterstykke. Det er vi som har laget det, på lik linje med Riksteateret. Det synes jeg kanskje er en utfordring, som gjør at jeg er nødt til å tenke meg om på sånne samarbeid i fremtiden. At vi i hvert fall er nødt til å ha premièren her i Haugesund hvis vi skal være samarbeidspartner, sier han.

Susanne Sundfør

I 2021 skal Haugesund teater lage et teaterprosjekt basert på Susanne Sundfør sin musikk. Prosjektet blir et samarbeid med Kompani Haugesund. Nå er kontrakten i boks. 

-Det er veldig gøy å ha fått tilliten til å dykke ned i den materien. Det er jo kvalitet tvers igjennom. Det er skikkelig gøy, sier Henriksen. Han kan ikke røpe så mye mer om prosjektet per nå. Et team med regissør, skuespillere, dansere og musikalsk ansvarlig skal på plass.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no